avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Mai exista in Romania avocati cinstiti?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Mai exista in Romania avocati cinstiti?

Am angajat o avocata pe care am gasito pe bursa de servicii pentru ca sa mi recupereze banii de la 2 avocati escroci. I-am dat banii cum am convenit dar dupa ce a primit toti bani nu mai raspunde la apelurile mele. Ce trebuie sa fac? Am celtuit 3.000 euros fara sa am cauzele mele terminate. As avea nevoie de sfaturi de la specialisti, va rog.
Cel mai recent răspuns: tobescu , utilizator 17:27, 3 Decembrie 2014
Neintelegerile dintre avocat si client privind chestiuni derivate din onorariul stabilit in contractul de asistenta juridica, se solutioneaza intr-o prima faza de catre decanul baroului. Legea nr. 51/1995.
Buna ziua,

tobescu, va rog sa imi trimiteti un mesaj privat cu numele consultantului angajat prin Bursa de servicii Avocatnet.
Multumesc.

Ar fi bine sa relatati despre ce procese era vorba referitor la cele in care ati intrat in conflict cu avocatii vechi.
Ati analizat ce scrie in conctractul de asistenta juridica?

Nu stiu cum v-ati inteles cu vechii avocati pe care i-ati platit dar ceea ce scrie in contract este esential.
Vedeti ca nu cumva sa fie vorba de un numar de termene de judecata si nu de intreg procesul sau sa fie vorba de o faza a procesului.

In functie de contract se va rezolva si situatia juridica.

Cat priveste recuperarea banilor de la avocati este o operatiune care se intinde in timp daca sunt vinovati.
Adica situatia nu se rezolva in cateva zile.

Daca sunteti ferm convins ca avocatii nu va mai reprezinta nu va ramane decat varianta angajarii a unui alt avocat fara a astepta insa sa primiti banii de la avocatii vechi intrucat dureaza mult si timpul nu permite.

Nu este o varianta viabila nici aceea de a pierde un proces pe motiv ca nu aveti avocat.
Instanta nu ia in seama aceste aspecte.

Ultima modificare: Marți, 2 Decembrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna seara, as vrea sa va informez ca dna avocat pe care o am a revenit, dansa a fost plecata in weekend prelungit stiind ca 1 decembrie este sarbatoare. Pana la acest incident eu am avut (si am acum din nou) incredere totala deci acum cred ca mai sunt avocati cinstiti in Romania.

Se mai intampla si astfel de situatii de confuzie...

Alte discuții în legătură

Avocat care m-a dus cu vorba- cum imi recuperez banii? tobescu tobescu Buna ziua, as avea nevoie de sfaturile Dvs. Sunt la al treilea avocat. Pe acesta din urma l-am ales pentru ca am vazut ca este ultra mediatizat si am crezut ... (vezi toată discuția)
Avocatul nu vrea sa-mi dea prima pagina de la o hotarare tobescu tobescu Buna ziua, as vrea sa mi spuneti ce pot sa fac daca avocatul meu nu vrea sa mi dea prima pagina de la o hotarare? Mi a spus ca a pierduto si el nu este copist ... (vezi toată discuția)
Responsabilitate avocati adelinac adelinac Buna, Anul trecut am avut de recuperat o suma de bani de la o persoana pe care am decisa sa o dau in judecata.Am luat leg cu un avocat,i-am platit acestuia ... (vezi toată discuția)