avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract expirat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract expirat

in baza a ce ma poate actiona ENERGOTERM in judecata ca nui platesc factura? de un an platim factura de caldura direct la la ENERGOTERM,am refuzat semnarea unei conventii anul trecut(2013) iar asociatia nu a mai semnat contract de 2 ani.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:42, 10 Decembrie 2014
Cititi si dvs. ce ati postat si, punandu-va in locul celuilalt care nu cunoaste problema, veti constata, ca si mine, ca nu stiti despre ce e vorba.

Puteti fi mai explicita?
este vorba despre un dosar de debransare pe care ENERGOTERM nu vrea sa-l aprobe,un dosar care are tot ce prevede legea 325/2006,repet eu consumator nu am contract/conventie cu ENRGOTERM,in bloc sunt debransari facute cu multi ani in urma.
Pentru raspuns la obiect,sunt necesare comunicarea de minimum de date relevante
Mesajul dvs contine date contradictorii
asociatia nu a mai semnat contract de 2 ani.
de un an platim factura de caldura direct la la ENERGOTERM,am refuzat semnarea unei conventii anul trecut(2013)

Concret dvs incercati sa sustineti ca furnizorul de utilitati asigura furnizarea de utilitati la imobil fara existenta de contract de furnizare servicii
Anterior lansarii in speculatii si supozitii,analizati responsabil contractul care nu a mai fost semnat de catre asociatie de 2 ani
Daca furnizorul de utilitati emite periodic factura,pe cale de consecinta exista in evidenta un contract in derulare
Furnizorul de utilitati are dreptul legal sa se instituie cu pretentii pentru recuperare c/v utilitati,pe care dvs le recunoasteti ca au fost furnizate
Intrebare: in ce localitate se petrece acest fapt relatat?
In TULCEA.

Alte discuții în legătură

Debransare elisabetasurdu elisabetasurdu am depus un dosar de debransare cu toate documentele cerute de legea 325/2006,cererea facuta inca din luna MAI 2014,si nu vor sa ma debranseze ptr. ca nu am ... (vezi toată discuția)
Debransare caldura insomniak74 insomniak74 Sunt debransat de la caldura centralizata de mai multi ani si am surse proprii de incalzire. NU AM SEMNAT NICIUN CONTRACT CU ... (vezi toată discuția)
Debransare de la apa curenta fara avizare Alina_Ioana Alina_Ioana Buna ziua, Imi poate spune cineva daca este legal ca Apa Nova sa debranseze de la apa curenta doua blocuri fara avizare cu 30 de zile inainte de debransare ... (vezi toată discuția)