avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prescriptia executarii pedepsei aplicate pentru ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prescriptia executarii pedepsei aplicate pentru infractiunea de furt

Buna ziua!verisorul meu a comis o infractiune de furt in 2002,in2005 a fost condamnat la 3ani cu executare.anul acesta in septembrie a consultat un avocat si a depus cererea de prescriere,dupa mai multe amanari a venit si decizizia,,solutionare,,vreau sa stiu cat ar mai putea dura pana poate sa poate depune actele ptr buletin?deciziza solutionare a fost data pe 12decembrie,va multumesc!
Care e legatura dintre furt si depunerea actelor pt buletin ? Va e ca il inhata cand merge la evidenta ? Cum s-a solutionat cererea sa nu ziceti?

Nu am inteles nimic...puteti fi mai expicit???
Dvs trebuie sa fiti mai explicita.. care e legatura intre buletin si prescriptie in materie penala ?
Ok...ast un ras de la un avocat
Ca sa asteptati un raspuns, incercati sa formulati o intrebare, nu se intelege ce doriti.

Alte discuții în legătură

Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare pedeapsa MariusRo87 MariusRo87 Buna ziua, Care ar fi data la care s-ar aplica prescripţia executării pedepsei pentru o condamnare de 1 an si 6 luni ( furt ) primita in lanul 2006-2007 ? ... (vezi toată discuția)
Prescripţia executarii pedepsei împiedică anularea suspendării ... florinelteaca florinelteaca Prescripţia executarii pedepsei împiedică anularea suspendării executării pedepsei sub supraveghere? Bună seara! Am avut o condamnare sub supraveghere ... (vezi toată discuția)