avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen magistratura

Ce se mai aude? Era vorba sa se excluda o conditie importanta pentru concursul de admitere in magistratura: media la licenta de 8,50. Pentru ce? Sa intre cat mai multi? :)) Ori pt ca se stie cum se ia licenta cu medie mare in Romania??
Cel mai recent răspuns: alcali , utilizator 00:48, 25 August 2005
nu se mai impune conditia respectiva anul asta.
cum anume se ia nota la licenta????lasi impresia ca stii in ce mod se ia media mare.....
Dacă esti atât de sigur pe situatie, Nu te teme de " adversarii " cu media la licentă inferioară. Baftă!!!
Media de la licenta nu mai conteaza, inca de anul trecut, de intrat nu prea intra prea multi, indiferent de modul in care si-au luat licenta...

Apropo de licenta... poate ma lamureste cineva cum e cu noua formula de invatamant (3+2+3). Cineva care vrea sa se apuce de facultate (drept) acum se poate inscrie la Universitate, unde la sfrasitul studiilor acumuleaza 240 de credite in 4 sau 5 ani, sau la o univ. particulara unde poate da licenta dupa numai 180 de credite si 3 ani de studiu. Intrebarea de baraj: e acelasi lucru? sau sa ma astept ca dupa cei 3 ani de la "parti" sa nu capat licenta?

A
Traducere: Desteptul învată în 3 ani la " parti ", ce învată altul în 5 ani. ( Ca în povestea cu Făt frumos...) Nu este indiferent nici pt student nici pt facultate / universitate, dacă achită taxa de scolarizare 3, 4 sau 5 ani. Dacă este facultate particularä acreditată poti să - ti dai licenta.
important e ce faci dupa licenta.sunt multi cu licenta in drept in buzunar si habar nu au sa faca un contract.si nu media obtinuta la licenta e cea mai importanta,dar din pacate la noi inca se tine cont de asa ceva si exista si mentalitatea ca ,daca ai facut o facultate la stat esti "tare".daca vrei sa inveti inveti oricum.apropo de examen,pt executori stie cineva cand se da?

Alte discuții în legătură

Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Notele din facultate shady shady Conteaza media notelor din facultate la adimiterea in barou ? (vezi toată discuția)
Admitere inm crs44den crs44den buna ziua . am si eu o intrebare in legatura cu admiterea la INM sau BAROU. am terminat anul acesta (2011) la universitatea spiru haret , facultatea de drept, ... (vezi toată discuția)