avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... clubul copiilor
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

clubul copiilor

Buna,as dori infiintarea la domiciliul meu a unei afaceri ca si PFA dedicata ingrijirii copiilor dupa iesirea de la gradinita respectiv cresa pina la sosirea parintilor de la locul de munca.Vreau sa ma informez daca se autorizeaza activitatea la adresa mea,o casa particulara si daca se cer,care ar fi avizele necesare pentru functionare.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Care e numarul minim de copiii acceptat pentru deschiderea unei crese/gradinite pasinciuc pasinciuc Buna ziua , momentan lucrez in Londra la o gradinita privata dar imi doresc foarte tare sa ma intorc in Romania unde am o casa suficient de mare ca sa pot ... (vezi toată discuția)
Ce aprobari/avize am nevoie pentru deschiderea unei crese? Maggie07 Maggie07 Buna ziua, Planuiesc sa deschid o cresa in Romania, de mici dimensiuni (la inceput), si as dori sa stiu care sunt aprobarile de care am nevoie, dat fiind ... (vezi toată discuția)
Gradinita gina2006ro gina2006ro nu poate nimeni sa ma ajute si pe mine in legatura cu mesajul anterior? va rog frumos! multumesc! (vezi toată discuția)