Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere motocicleta

Am detinut o motocicleta. Nu mai am aproape nimic. Am lipsit 10 ani din localitate si in acest timp a fost desmembrata de diversi. Nici numarul de inmatriculare nu-l mai am. Culmea, In compartimentul de sub sa aveam si certificatul de inmatriculare. Cum scap de motocicleta la Politie si la ANAF?:O

Alte discuții în legătură

Motocicleta cumparata si depistata apoi ca fiind furata.....ce este de facut? CONSTANTINCINTAR CONSTANTINCINTAR Buna seara, Am nevoie de o sugestie in legatura cu urmatoarea problema: In februarie 2010 am cumparat (contract de vanzare-cumparare la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)
Cine face ca mine,ca mine sa pateasca!!! carsteanicolae carsteanicolae In urma cu 2 ani am cumparat o motocicleta,nu am dat inportanta actelor si a aparut problema,oprit in trafic ne avand actele la mine politistul a dat prin ... (vezi toată discuția)
Buna. numele meu este cristian. am si eu o problema si sper sa ... Petru-Cristian Petru-Cristian Buna. Numele meu este Cristian. Am si eu o problema si sper sa gasesc o rezolvare. De vreo 2 ani (2021) am achizitionat o motocicleta cu tot cu acte (carte, ... (vezi toată discuția)