avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Asfaltare teren privat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Asfaltare teren privat

Buna ziua , am un teren din 2007 propietate personala . Primaria a asfaltat strada, a tras canalizarea ....dar nu m-a intrebat nimic. Vecinii au dat accept notarial ptr suprafetele de care a avut nevoie primaria , dar eu nu am fost intrebat. 400 mp au fost afectati din 1400 , pot sa cer daune ? Exista lege ptr interese nationale? multumesc

Alte discuții în legătură

Incalcare propietate - primarie ContSters283832 ContSters283832 Primaria a asfaltat o strada (2010), a cerut consimtamantul vecinilor , pe mine nu ma contactat deloc. exista o lege prin care se poate apuca abuziv sa ... (vezi toată discuția)
Abuz primarie-proces danadanila2016 danadanila2016 Buna ziua, am un teren care a fost afectat in pe o suprafata de 330 mp din 1330 mp pentru lucrari de asfaltare si canalizare. Primaria a cerut de la toti ... (vezi toată discuția)
Patronul abatorului vecin cu mine a înfundat canalizarea comună cu ciment. a procedat legal? ce ar trebui să fac în continuare? MARIA MONSALVETE MARIA MONSALVETE Propietatea pe care am cumparat-o de aproximativ doi ani, avea o canalizare veche comuna cu vecinul Cu ani in urma cand era de stat, a fost AVICOLA ... (vezi toată discuția)