avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract scolarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract scolarizare

Buna ziua

Sunt angajată la o firma și urmeaza sa fiu trimisă la o școlarizare in strainatate pentru 5 saptamani. Pentru aceasta școlarizare sunt pusa sa semnez un act adițional prin care ma oblig sa nu plec de la ei o perioadă de timp altfel trebuie sa plătesc școlarizarea. Întrebarea mea este daca pot pleca de la firma inainte de acea perioada fara sa plătesc acea sumă. Am citit ceva in codul muncii ca ar trebui sa stau minim 60 de zile la școlarizare pentru a avea actul vreo valoare. Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Act aditional la cotractul de munca - pregatire profesionala adrian.d adrian.d Buna ziua, Am si eu o problema si as avea nevoie de sfaturile dumneavoastra . Sunt angajat la o firma care m-a obligat sa semnez un act aditional dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani scolarizare ostaciuc ostaciuc In urma cu ceva timp mi-am dat demisia de la o firma. Am avut la aceasta firma un contract pe perioada nedeterminata cu un act adițional in care se ... (vezi toată discuția)
Act aditional adle adle buna seara, Am semnat un contract individual de munca pe perioada nedeterminata. Dupa o luna am fost trimisa 3 saptamani sa imi preiau proiectul din alta ... (vezi toată discuția)