avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Internship in companie romaneasca - cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Internship in companie romaneasca - cetatean strain

Buna ziua,
o companie din Romania a primit solicitare de la un cetatean german (student) pentru un internship (fara plata) de 4 luni de zile.
in ce conditii poate fi efectuata aceasta colaborare?
ce documente sunt necesare si unde trebuie trimise?

Persoana in cauza are nevoie de un 'traineeship agreement' si de un certificat/adeverina prin care sa fie evaluata performanta sa dupa cele 4 luni. acestea vor fi transmise universitatii.

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 29 Ianuarie 2015
farcas25, utilizator

Alte discuții în legătură

Poate o universitate sa refuze sa semneze un contract cerut obligatoriu la locul de munca? sundayrose sundayrose Buna ziua. In ultimele zile intampin o problema cu una dintre universitatile private de la noi din tara. Am avut ocazia de a fi aleasa pentru un internship la ... (vezi toată discuția)
Poprire pe venituri realizate in strainatate aiss aiss Lucrez la o companie germana, iar aceasta a primit in 03.02.2009 o adresa de infiintare a popririi pe veniturile mele salariale, adresa trimisa de un executor ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale-bonus mikaella.b mikaella.b Speta: incadrare CIM perioada nedeterminata cu perioada proba 3 luni (prima zi 01.09.2018). Oferta primita include bonus trimestrial \"care se acorda in ... (vezi toată discuția)