Am achizitionat 2 boxe (in valoare de 900 lei) de la vanzator(mare lant de magazine cu produse electronice). Mai am aprox. 1 an garantie. Una dintre ele s-a defectat, a fost dusa in service a mers 1 saptamana si s-a defectat dinou. Cu greu am luat legatura cu tehnicianul de la service si mi-a spus ca nu stie de unde apare aceasta problema dar imi va inlocui difuzorul care se arde din cauze necunoscute. Am preluat-o si cand am ajuns acasa am constatat ca se aude total diferit de cealalta (care nu a avut probleme niciodata). Am sesizat OPC-ul pt, faptul ca :
1. Am primit boxele fara intructiuni de utilizare in lb. Romana;
2.M-am plimbat cu boxa pana la vanzator (12km) de 2 ori pe banii mei;
3.Nu s-a respectat niciodata termenul de returnare de 15 zile calend. ;
Vanzatorul nu vrea sa-mi inlocuiasca produsul si nici sa-mi dea banii inapoi. Mi-au zis sa le trimit la service aman2 boxele sa constate diferenta dintre ele,deci alt drum de facut. OPC nu ma ajuta cu abolut nimic. Din punctul de vedere al service-ului problema este rezolvata pt. ca boxa functioneza, dar diferenta e evidenta chiar si pentru un surd. Daca singura solutie este sa merg in instanta, care mai este rolul OPC-ului ????
Garantie produs
dakoo
Am achizitionat acum mai putin de 6 luni un laptop de la un magazin Altex. La mai putin de 6 luni acesta s-a defectat. Am fost la ei, si am intrebat, teoretic, ... (vezi toată discuția)
Refuz garantie
CiprianL
Buna ziua,
Am achizitionat un casetofon auto Parrot RKi8400 de pe site-ul beloud.ro in luna ianuarie. Este un dispozitiv destul de scump, care nu a ... (vezi toată discuția)