Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va rog ajutati-ma- micsorare pensie

am un copil in 2010 sa stabilit pensia alim la 245ron (25%)din sal meu acum insa de 2 ani lucrez pe minimul pe economie am facut proces pt miscorare insa a fost respinsa cererea/dc?am fost arestat 2011-2013 si trebuie tot 25 sa platesc ce pot face ca fosta ma executat silit pe casa pt 30 milioane pe care nu i le-am dat.nu trebuie sa fie 25 la suta din salariu pensia?ce ma pot face in situatia asta?

Alte discuții în legătură

Sunt obligata sa fiu prezenta la stabilirea pensiei de intretinere?(nu marire) lili5 lili5 Este prima data dupa divort cand solicit sa se stabileasca pensia alimentara pt copil. La div fostul a prezentat o adev de sal falsa asa ca am cerut in ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Stancu Aurelian Stancu Aurelian buna ziua, as dori sa stiu si eu daca in cazul unui proces civil si anume, un divort este posibil sa se dea doua sentinte definitive si irevocabile pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters208251 ContSters208251 Nu am mai primit pensie alimentara din 2011. Ce trebuie sa fac? Din septembrie 2011 nu a mai lucrat si de cateva luni este din nou angajat. Va multumesc! (vezi toată discuția)