avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale controlul financiar preventiv
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

controlul financiar preventiv

Buna ziua. La o societate comerciala pe actiuni, ce presteaza un serviciu de utilitate publica si la care UAT-ul este actionar majoritar, s-a emis, de catre directorul societatii, decizia de numire a persoanelor care exercita controlul financiar preventiv.In legea 119/1999 si in Normele metodologice -Ordin 923/2014 se prevede :"...persoanele.....sunt numite prin decizia conducatorului entitatii, cu acordul entitatii publice ierarhic superioare".
Intrebarea mea este: cine este entitatea publica ierarhic superioara?

Alte discuții în legătură

Subiect: evaluarea anuala angajati str8 str8 Subiect: Evaluarea anuala angajati Prin decizie interna semnata de conducerea societatii , in cursul anului 2013 am fost una din persoanele desemnate sa ... (vezi toată discuția)
Desemnare persoana pentru exercitarea controlului financiar preventiv? maritza80 maritza80 Buna ziua. In speta, la o societate cu capital integral de stat, printr-o decizie a administratorului a fost desemnata o persoana din cadrul compartimentului ... (vezi toată discuția)
Viza cfp cristinab_eu cristinab_eu Buna ziua! Sunt angajata pe post de contabil-casier la un srl la care Primaria este actionar majoritar. Pot fi numita pt viza cpf in conditiile in care ... (vezi toată discuția)