avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Proprietate stoc de marfa companie industria pharma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Proprietate stoc de marfa companie industria pharma

Buna ziua,

Fiti amabili va rog, daca o companie X achizitioneaza stoc de marfa de la firma Y, stocul nu este platit, iar contractual este stipulat ca "dreptul de proprietate asupra stocului se transfera catre compania X, in momentul achizitiei". Dat fiind faptul ca nu este achitat, poate fi considerat proprietatea firmei X pentru a putea fi adus in garantie la banca?

Va multumesc,
Robert

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin girat - o problema ciudata! leovigild leovigild Salut tuturor! Problema mea e urmatoarea: firma [b]\"x\"[/b] emite un BO stipulat la scadenta catre firma[b] \"y\"[/b], care il gireaza catre firma ... (vezi toată discuția)
Deducerea cheltuielilor si a tva mariaolteanu mariaolteanu firma X ( platitoare de tva ) achizitioneaza marfa de la firma Y in perioada 01.03.2012.-01.08.2012, aceasta din urma figurand ca platitor de tva in registrul ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? clientX clientX As dori sa stiu cum priviti urmatorul aspect: Trei firme X, Y si Z se intilnesc intr-un spatiu al firmei Z pt o tranzactie. Firma X trebuie sa factureze lui ... (vezi toată discuția)