As vrea sa stiu daca Asociatia de Proprietari dintr-un imobil nou de locuinte are dreptul sa inchida apa si caldura pentru neplata penalitatilor (intretinerea este la zi).
Da au dreptul sa sisteze utilitatile daca nu sunt achitate restantele sau penalizarile, asa cum cei care furnizeaza utilitati individual (gaz, electrica, telefon, cablu, etc) pot sista furnizarea daca nu sunt platiti, pentru a nu creste datoria, tot asa o amarata de asociatie care nu are alte venituri si nu scutura pomul cu bani, au dreptul sa taie utilitatile (daca este posibil) nesimtitilor care au restante la intretinere, dar au curent, cablu, internet, telefoane ultimul ragnet, etc.
Am intrebat o restantiera cand achita intretinerea restanta, iar raspunsul a fost de cascadorii rasului..."Asteptati, ca am platit facurile si nu mi-au mai ramas bani!", iar facturile erau a celor care asa inteleg ei viata ... (vorba unui clasic), a celor care inteleg ca NU AI PLATIT, ITI TAI MACAROANA!!
Radet
ianasi elena
Buna ziua!
La Radet avem in sold penalitati din anii trecuti drept pentru care am fost nevoiti sa facem esalonare in vara pentru deblindare apa ... (vezi toată discuția)