In calitate de expert,am fost amendat de inastanta(nu comentez motivele,total nedreptatite) si mi-a fost respinsa cererea de reexaminare pe motiv de "tardivitate", hotararea fiind definitiva; inca nu am primit hotararea si motivarea,dar am luat la cunostinta de pe site-ul just.ro;
verificand datele,am constatat ca instanta a calculat gresit in sensul ca am primit citatia prin care am fost instiintat de amenda in data de joi 30 oct.2014 si cererea am depus-o joi 13.nov.2015,termenul limita a celor 15 zile fiind 15nov,dar cazand intr-o sambata,termenul limita era luni 17nov.
deci motivatia de tardivitate NU se justifica,hotararea este definitiva si atunci ce pot sa mai fac? raman bun de plata pentru o neglijenta a instantei,sau instanta a dat hotararea ca sa nu se contrazica?
... si care ar fi noile probe, de care nu ar fi avut cunostinta, nu este asta conditia?
Din ce am mai citit si eu, stiam ca erorile materiale pot fi indreptate si din oficiu de instanta, chiar daca s-a dat o decizie. Scuze daca ma insel.