Buna dimineata, in anul 2013 am avut o actiune de divort introdusa la care nu ne=am prezentata , nici eu- reclamanta si nici paratul, motivul fiind impacarea noastra,nerezentandu-ne la prima infatisare.Din pacate, anul acesta am hotarat sa punem punct casniciei ( boala lunga= moarte sigura (, introducand o alta actiune , pe acelasi motiv.Am avut proces in februarie in care s-a pus in discutie execptia perimarii, ramand in pronuntare. Aseara am primit COMUNICAREA, numai ca nu prea inteleg exact.Instanta a hotarat ADMISA EXCEPTIA PERIMARII,INVOCATA DIN OFICIU, A PERIMARII CAUZEI, SI CONSTATA PERIMATA CEREREA DE CHEMARE IN JUDECATA A paratului., cu drept de recurs in termen de 5 zile. Acum ce trebuie sa fac ,astept acasa urmatorul termen sau trebuie eu ca reclamanta sa mai fac si altceva? Imi ingreuneaza cumva procesul? Va multumesc f f mult !
Perimare
neluchiru
Buna ziua. Am mai avut cateva intrebari pe acest forum in urma cu ceva timp legate de un proces de revocare a unei donatii, la care am primit raspuns. ... (vezi toată discuția)