avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card european de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card european de sanatate

Buna seara.Sunt asigurata medical in Germania din septembrie 2014,dar m-a anuntat tata ca am primit in Romania card de sanatate romanesc.Eu am deja card european de sanatate de la AOK ,cum fac sa le transmit celor de la Finante si CASS faptul ca sunt deja asigurata?Nu am nevoie de cardul romanesc,pot renunta la el?Imi aduce acesta acesta alte obligatii?va multumesc anticipat pentru raspunsuri:sorry:

Alte discuții în legătură

De ce nu mi se plătește concediu medical in germania daca am fost operat în românia. Nec.onu. Nec.onu. Sunt asigurat la AOK și lucrez legal în germania. Am venit în România și ma-m operat pe cord că în germ.eram tratat de plămâni. Ma-m întors în ... (vezi toată discuția)
Problema datorie aok Dani2016 Dani2016 Buna, tuturor sunt nou pe forum si as dori si eu cateva sugestii la rezolvarea problemei mele. In urma cu 1 an an muncit in Germania pentru 2 luni, dupa aprox ... (vezi toată discuția)
Studentii platesc cass??? diana_1990 diana_1990 Buna ziua.Ma numesc Diana P. si sunt din Barlad.In ianuarie 2014 am primit o somatie si titlu executoriu de la ANAF in vederea platii unei sume de 442 RON plus ... (vezi toată discuția)