marshanna 
	    	Utilizator

marshanna 
	    	Utilizator	    

Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

marshanna 
	    	Utilizator

marshanna 
	    	Utilizator	    

gabri88 
	    	Utilizator

gabri88 
	    	Utilizator	    

Phantom.haxor	                   

Buna ziua am si eu o problema delicata. In urma decesului mamei noastre eu si fratele meu am mostenit un apartament,fiecare avand 50% cota parte.Acum noi ... (vezi toată discuția)
	                    Phantom.haxor	                   

Buna ziua am si eu o problema delicata. In urma decesului mamei noastre eu si fratele meu am mostenit un apartament,fiecare avand 50% cota parte.Acum noi ... (vezi toată discuția)

raluca-e	                   

Buna ziua, daca eu detin 3/4 dintr-un imobil, si o alta persoana detine restul de 1/4 , legal, persoana care detine 1/4 poate sa vanda partea ei? sau are ... (vezi toată discuția)
	                    raluca-e	                   

Buna ziua, daca eu detin 3/4 dintr-un imobil, si o alta persoana detine restul de 1/4 , legal, persoana care detine 1/4 poate sa vanda partea ei? sau are ... (vezi toată discuția)

Florin-Marius	                   

Buna ziua!
Am si eu urmatoarea speta:
S-a scos la licitatie (executare silita) cota parte de 5/8 dintr-un imobil. O persoana castiga la licitatie aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    Florin-Marius	                   

Buna ziua!
Am si eu urmatoarea speta:
S-a scos la licitatie (executare silita) cota parte de 5/8 dintr-un imobil. O persoana castiga la licitatie aceasta ... (vezi toată discuția)