avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Expertiza contabila in proces cu o firma de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Expertiza contabila in proces cu o firma de recuperatori

Buna tuturor,

Am o nedumerire in ceea ce priveste un process cu o firma de recuperare:
1.Acestia solicita o suma enorma dupa ce am achitat in fapt prin intelegere la telefon restanta din credit!
2.Dupa aproximativ 3 ani au solicitat executarea silita care a fost incuviintata de catre un judecator dupa ce am achitat creditul.
3.Am facut contestatie la executare si de aproximativ un an si 2-3 luni se prelungeste procesul la nesfarsit!
Am cerut expertiza contabila eu depunand la dosarul cauzei actele primite de la executor impreuna cu contractul de credit si o hartie prin care se comunica debitul!
Expertul contabil imi cere acte justificative ca am platit insa nefiind in tara nu pot si poate chiar am pierdut o groaza de chitante prin care pot dovedi ca am platit creditul pana in 2010 dupa aceasta data am chitante prin care pot dovedi ca am platit recuperatorilor.....
Ce ma intereseaza este : de ce la cererea expertului contabil Banca refuza sa comunice desfasuratorul platilor efectuate de mine si de asemenea firma de recuperare refuza sa puna la dispozitia expertului actele pe care acesta le cere.
Ce ma sfatuiti si ce anume as putea cere ca
sa pot dovedi ca de fapt am platit restanta?Este una din firmele acelea care terorizeaza debitorii si practica dobanzi enorme fara sa fie controlati de nimeni...Scuzati daca nu am fost foarte clara insa nu ma prea pot aduna de cand am primit vestea....



Ultima modificare: Marți, 5 Mai 2015
pacurariu maria, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita Gabriela66 Gabriela66 Buna seara! In noiembrie 2010 am fost executata silit si am achitat executorului integral suma datorata bancii creditoare. In iunie 2013 am fost contactata de ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari imputa debite nejustificate mihacireasa mihacireasa In cadrul asociatiei noastre ne confruntam cu urmatoarea problema: s-a schimbat administratorul asociatiei si totodata mai toti locatarii ne-am trezit ... (vezi toată discuția)