avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot conduce masina inmatriculata in Anglia care are ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot conduce masina inmatriculata in Anglia care are asigurare pe pers. (proprietar -alt cetatean roman)?

Pot conduce in Romania o masina inmatriculata in Anglia daca asigurarea masinii este pe numele proprietarului un alt cetatean roman?
Pot face asigurarea RCA a masinii cu numere de Anglia?
Masina are asigurare platita in Anglia pana la sf lui iunie.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto George1990 George1990 Buna ziua, as avea anumite nelamuriri in ceea ce priveste inmatricularea unei masini: Am cumparat o masina adusa din Anglia (contract de vanzare cumparare pe ... (vezi toată discuția)
Nu am certificatul de inmatriculare al masinii si mi-au fost retinute numerele de inmatriculare Alexxxxx1 Alexxxxx1 Buna seara. Acum 2 zile am fost oprit in trafic si mi au fost retinute numerele de inmatriculare ale masini ptr ca nu am avut RCA valabil. Masina este ... (vezi toată discuția)
Masina cu nr de anglia vetx vetx as vrea sa cumpar o masina inmatriculata in anglia...cel care mi-o vinde spune ca poate ramane cu nr de anglia...e posibil asa ceva? pot face asigurarea ... (vezi toată discuția)