avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... decizie de impunere emisa de Primarie in urma ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

decizie de impunere emisa de Primarie in urma controlului Curtii de Conturi

Buna ziua,
poate sa-mi spuna cineva daca, atunci cand contest o Decizie de impunere pe care a emis-o Primaria in urma unui control al Curtii de Conturi, TREBUIE SA CONTEST SI DECIZIA CURTII DE CONTURI prin care aceasta a stabilit obligatia Primariei de a incasa de la mine taxa respectiva, sau este suficient sa contest numai Decizia de impunere emisa de Primarie?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Amnistie fiscala LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine , daca se poate , in urmatoarea problema : in anul 2009 am castigat in instanta acordarea unui spor de dispozitiv ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua, va supun atentiei urmatoarea problema cu care ma confrunt, In cursul anului 2008, am castigat o licitatie, prin care urma sa prestez unele servicii ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale primite necuvenit vali.herea vali.herea Buna ziua, Sunt contabil la primarie si ma confrunt cu o situatie neplacuta : In urma unui control fiscal s-a constat ca pentru perioada septembrie 2007 - ... (vezi toată discuția)