Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto

Buna ziua! In timpul casatoriei cu mama mea, decedata in 2004, tatal meu a cumparat o masina, care a fost declarata la directia venituri buget local si pentru care a platit impozit an de an, pana in 2014 inclusiv. Anul trecut a decedat si el, iar anul acesta, cand am dezbatut succesiunea, intrucat notarul a constatat ca a fost un bun comun, obtinut in timpul casatoriei, a trebuit sa dezbat succesiunea si dupa mama mea pentru aceasta masina. La DITL, cand am declarat masina si mi-a fost emisa decizia de impunere, s-a emis si o decizie referitoare la obligatiile de plata ale accesoriilor, aferenta ultimilor 5 ani, pe motiv ca ar fi trebuit sa platesc si eu impozit pentru o parte din masina. As dori sa stiu daca, in conditiile in care tatal meu a achitat acest impozit de-a lungul anilor, pentru o cota de 100% din autoturism, este normal ca acum eu sa fiu obligata la plata pe ultimii 5 ani a cotei ce ar fi trebuit sa imi revina, precum si a unor majorari de intarziere?

Alte discuții în legătură

Impozit cladiri si terenuri mahalean mahalean Buna seara , Mama a fost urmasa de veteran de razboi pina in anul 2010 cind a decedat . Pina acum nu am facut dezbatere succesorala . Directia finantelor ... (vezi toată discuția)
Drepturile copiilor dupa moartea tatalui si drepturile mamei (ramasa in viata). air air Buna ziua, Rog referinte de specialitate privind drepturile copiilor dupa moartea tatalui (biologic) si drepturile mamei (biologice) ramasa in ... (vezi toată discuția)
Declaratie de impunere ditl persoana fizica ZOE CIOBANU ZOE CIOBANU In 1996 am depus la DITL o declaratie privind suprafata casei nou construite in graba , doar cu indicatiile obtinute la ghiseu.Anul asta urmeaza sa fac ... (vezi toată discuția)