Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizie pensionare

buna ziua, as dori sa ma ajutati cu un sfat: am contestat decizia de pensie , deoarece nu mi-a fost valorificata o adeverinta de grupa a 2-a ; acum suntem in instanta, dar daca initial motivul respingerii era ca functia avuta nu se regaseste expres in Ord.50/1990, acum in intampinare se motiveaza faptul ca nu sunt nominalizata in HOT. CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE /1992, de la societatea unde am lucrat; mentionez ca la data intocmirii hotararii cu persoanele nominalizate in grupe de munca, mi se schimbase de cateva luni functia ; au fost nominalizate numai persoanele care lucrau in acel moment pe functiile cu grupe ,chiar si fostele mele colege;societatea mi-a eliberat adeverinta, cu toate mentiunile cerute; pierd astfel 7 ani de grupa a 2-a;intreb deci :daca nu sunt nominalizata expres in tabel, nu beneficiez de grupa ? ce e de facut?care e temeiul legal ca adeverinta mea e corecta si reflecta realitatea?

Alte discuții în legătură

Adeverinta grupa a 2 a de munca ,anterior 2001 pt. dosar pensie artemita artemita adeverinta este intocmita potrivit modelului prevazut la Anexa 14 din H. G. nr 257/2011 ,art.126 (1) pe baza pontajelor lunare . Casa de pensii nu o ... (vezi toată discuția)
Valorificare grupa superioara de munca mimimuscoiu mimimuscoiu Adeverinta care atesta incadrarea in gr ii demunca nu a fost valorificata de catre CJP Bv pe motiv ca documentul justificativ prin care s a facut nominalizarea ... (vezi toată discuția)
Probleme grupa de munca elena_1234 elena_1234 Buna seara, In cazul in care o persoana care este acum iesita la pensie si care conform ord 50/1990, anexa 2, pct 197 se incadreaza prin activitatea ... (vezi toată discuția)