Buna ziua , pe o parte din terenul aferent casei detin un contract de inchiriere cu primaria Cluj . Mai corect detineam . Acesta a expirat in 2014in luna mai . Eu in luna februarie a anului 2014 am trimis la primarie o cerere de prelungire contract inchiriere , in plic cu confirmare de primire .
Nu am primit de atunci nici un raspuns . Am sunat in 2014 la serviciul respectiv din cadrul primariei si domnul de acolo mi-a zis ca a trimis contractul nou care e valabil pana in 2019 dar ca nu m-a gasit postasul acasa . sa astept ca il retrimite si sa platesc in continuare taxele de chirie .
Si pentru ca nu am vrut sa am probleme le-am platit . Saptamana trecuta , adica in mai 2015 am rugat-o pe mama sa mearga la primarie personal si sa aduca acel contract . Domnul cu pricina nu l-a gasit si de fapt a zis ca acuma il supun spre aprobare prelungire chirie dar ca noi sa platim .
Ma intreb si va intreb de fapt , cum e posibil sa incaseze taxa respectiva fara sa aiba in spate un contract semnat de ambele parti . Sunt totusi aproape 700 de lei pe an . La Cluj nu imi explica nimeni nimic , ma refer la angajati .
Si mai intreb , e posibil sa nu mai vreau acel teren aferent casei , nu au decat sa faca ce vor cu el .Eu am in jurul casei proprietate 100 mp si imi ajung .
Va multumesc
Legea 10/2001
marga_aslan
Buna ziua.
Am un dosar de retrocedare pe legea 10/2010 care mi s-a solutionat si comunicat prin dispozitia primarului cu masuri reparatorii, deoarece terenul ... (vezi toată discuția)