avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general lncadrare constructii speciale ptr.care se datoreaza ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

lncadrare constructii speciale ptr.care se datoreaza impozit 1%

Am construit un depozit de colectare a deseurilor de fier vechi,unde se regasesc lucrari de betonare,imprejmuire depozit,fosa ,magazie metalica si alte amenajari pentru respectarea regulilor de mediu si protectia muncii.Societatea cu asta se ocupa,colecteaza de la populatie deseuri fier vechi pe care le revinde. In acest depozit isi desfasoara activitatea salariatii.
Lamuriti-ma,va rog, daca acest depozit se incadreaza in categoria constructiilor speciale si trebuie achitat impozit de 1 %.
Eu sunt nelamurita,am citit si studiat si dupa parerea mea aceste contructii speciale se refera la alt fel de constructii nu la un depozit in care isi desfasoara firma activitatea. Gresesc?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozit pe constructii speciale 2014 camicami camicami Sediul un o societate isi desfasoara activitatea ,in baza unui contract de comodat,este proprietatea asociatului,persoana fizica. In patrimoniul societatii nu ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma scad in gestiune cu anumite cheltuieli avasilcai alin avasilcai alin Buna Ziua Am un teren de 1000mp pe numele meu si vreau sa-l dau societati mele cu contract de comodat.Pe teren nu este nimic amenajat iar in contractul de ... (vezi toată discuția)
Vanzare fier vechi adinaelena adinaelena Buna ziua O firma de constructii care din demolarea unei cladiri rezulta fier vechi pe care vrea sa-l vanda ce cod caen trebuie sa aiba in actul ... (vezi toată discuția)