avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Concurs de angajare, contestatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Concurs de angajare, contestatie

In data de 27.04.2015 am dat un concurs de angajare in baza HG 286/2011. Ulterior am formulat o contestatie pentru ca plicurile cu subiecte nu erau stampilate, subiectele nu erau semnate si una dintre candidate nu a semnat borderoul de predare a lucrarii scrise si a fost chemata telefonic dupa ce au plecat toti candidatii si a semnat, cu toate ca aceasta trebuia sa fie considerata eliminata din concurs.
In data de 28.04.2015 am formulat contestatie si directorul institutieia dat o decizie prin care a " suspendat concursul si reluat proba scrisa ".
In aceste conditii, pentru ce motive ma pot adresa instantei de contencios-administrativ ?

Alte discuții în legătură

Contestatie yogub yogub Buna ziua,am participat la un concurs pentru ocuparea unui post de infirmier si am contestat rezultatul la proba interviu.Este corect ca,comisia de evaluare sa ... (vezi toată discuția)
Regulament concurs - recorectarea tuturor lucrarilor dupa o contestatie alinedelea alinedelea Daca in cadrul unui concurs la o companie de stat pentru ocuparea unor posturi, dupa corectarea si afisarea rezultatelor, comisia centrala in urma unei ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)