avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Termen de prescriere declaratia 200
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Termen de prescriere declaratia 200

In 2008 am avut pierderi la Bursa ( tranzactionare actiuni ) si nu am depus decl.200 . In 2014 sept. am aflat ca se pot recupera pierderile din castigurile realizate la bursa in urmatorii 7 ani . Inspectorul meu de la Anaf mi-a promis ca se rezolva , m-a tot amanat si in final seful lui mi-a spus ca nu mai pot depune acum decl.200 pt. anul 2008 , pt.ca termenul de prescriere este de 5 ani .
Eu cred ca daca pierderile se pot recupera in 7 ani ar trebui sa pot depune si decl.200 in aceeasi perioada .Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit - persoana fizica: impozitul se plateste la venit global? sotetm sotetm buna ziua, va supun discutiei urmatoarea situatie: 1. sunt salariat cu carte de munca si realizez astfel venituri supuse impozitarii prin retinere la sursa ... (vezi toată discuția)
Impozitare activitate bursiera Ilucian Ilucian Buna ziua. Stiu ca din 2010 codul fiscal are un articol (cred 81) care prevede ca pot deduce o pierdere din tranzactii valori mobiliare pe o perioada de 7 ani. ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala gheorghes gheorghes Am o firma infiintata in anul 2013,din anul 2014 nu am mai desfasurat nici un fel de activitate dar am si omis sa depun pana in prezent declaratia 200.Anul ... (vezi toată discuția)