avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie chiosc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie chiosc

Buna ziua,

In cazul in care o societate comerciala cu as.unic ofera servicii de trimitere sau primire fax si servicii de tip copy center in puncte de lucru cum ar fi chioscuri(chiosc inchiriat de la o persoana fizica), aceasta mai are nevoie de alte autorizatii de la primaria in raza careia se afla?

Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Infiintare srl as.unic si documente dupa infiintare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, Doresc sa infiintez o societate comerciala cu raspundere limitat cu asociat unic, si as avea cateva intrebari sa va adresez: 1.Pentru ... (vezi toată discuția)
Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Certificat constator pentru un chiosc(spatiu special amenajat) Crisacluj Crisacluj Buna ziua, am inchiriat un spatiu (este de fapt un chiosc special amenajat pentru activ. de comert).Initial contractul l-am incheiat pe pers. fizica. Pentru a ... (vezi toată discuția)