avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Medic roman - prestator de servicii medicale in Franta
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Medic roman - prestator de servicii medicale in Franta

Buna ziua!
Sunt medic chirurg specialist si am un contract pe perioada nedeterninata cu un spital din Romania. Am gasit o oferta la o clinica din Franta care ma poate angaja.
Persoana de contact mi-a sugerat ca sa-mi fac un contract ca prestator de servicii (probabil PFA) si sa-mi platesc contributiile in Romania pana cand trec intr-un regim liberal in Franta.
Intrebari:
1. sub ce forma juridica se poate organiza un medic chirurg pentru a putea incheia un contract de prestari servicii cu o clinica din Franta
2. care sunt contributiile la statul roman platite de mine si de angajator? (impozit, asigurari sociale, somaj, sanatate, pensie, ...)
Va multumesc!


Alte discuții în legătură

Decont operație chirurgicală la o clinica privata victor1906 victor1906 Buna ziua. O operație chirurgicală la o clinica privata, poate să fie decontată de Casa de asigurări de sănătate , fiind plătitor de sănătate în ... (vezi toată discuția)
Medicul poate fi pfi?-legislatie ultima ora ema.1 ema.1 Buna ziua. As dori sa stiu daca in conformitate cu legislatia de ultima ora, medicul poate fi PFI ,putand sa incheie contracte prestari servicii medicale ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat. sandrinamelinda1 sandrinamelinda1 In situatia in care in sistemul public de sanatate institutia incheie un contract de prestari servicii cu un medic pensionar care sunt contributiile care se ... (vezi toată discuția)