avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschiderea unei farmacii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschiderea unei farmacii

buna ziua,
daca sunt licentiata in economie si am facut si un master tot un domeniul economic si in prezent vreau sa ma inscriu la o postliceala de asistent farmacist, pe viitor as putea sa imi deschid o farmacie in care sa lucrez eu?
sau macar sa deschid un punct de lucru al unei alte farmacii dar sa lucrez doar eu acolo?daca fac postliceala de 3 ani de asistent farmacist si cu studii universitare si postuniversitare in domeniul economic as putea sa fiu farmacist?...sau trebuie neaparat facultate de farmacie ....sunt f curioasa si nu am cum sa aflu altfel raspuns la intrebarile mele, va rog daca puteti sa ma ajutati....multumesc..
nicoleta
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2015
marianico, utilizator

Alte discuții în legătură

Ma pot angaja ca student fara diploma de licenta in domeniul farmaceutic? Pharma88 Pharma88 Buna ziua, Problema care ma framanta este urmatoarea : cum m-as putea angaja intr-o farmacie daca am absolvit facultatea de farmacie dar nu am intrat in ... (vezi toată discuția)
Dupa 7 ani de experienta imi spun ca nu mai pot fii asistent social ContSters100836 ContSters100836 Lucrez ca asistent social principal de 7 ani in domeniul Protectiei Copilului. Am absolvit Scoala Postliceala de Asistenta Sociala din Bucuresti (licenta pe ... (vezi toată discuția)
Angajare farmacie bb.ramona94 bb.ramona94 Buna seara! Sunt studenta anul 2 la Facultatea de Farmacie si as vrea sa ma angajez inca de pe acum in acest domeniu, Stie cineva daca este posibil? Va ... (vezi toată discuția)