avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Etichete pret jucarii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Etichete pret jucarii

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca e obligatoriu ca pretul aplicat pe un produs (jucarie) sa fie afisat vizibil/cu fata la client/pe fata raftului sau e suficient sa fie aplicat oriunde pe produs.
Va rog sa ma indrumati catre dispozitia legala care reglementeaza acest aspect.
Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Legea de protectie a consumatorului cand sunt diferente de pret intre raft si casa de marcat balerina balerina Sunt N. Angelescu si as dori sa-mi comunicati un lucru, si anume: atunci cind cumparam ceva de la un supermarket un produs si constatam la casa , ca pretul ... (vezi toată discuția)
Pret neafisat la raft sau diferenta de pret intre raft si casa de marcat guiualina guiualina Buna ziua! Imi puteti spune ce se poate face in cazul in care un produs are la raft un pret, iar in casa de marcat pretul este mai mare? Mi s-a intamplat de ... (vezi toată discuția)
Frauda online, pret mic sau eroare pret magazin online - refuza sa onoreze contractul incheiat eoswhite eoswhite Buna ziua am facut o comanda la un magazin online...produsul comandat avea un pret cu 50%mai mic decat pe alte siteuri.Nu imi pot da seama daca este o eroare ... (vezi toată discuția)