avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vacanta judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vacanta judecatoreasca

Buna ziua!
Ma alfu intr-un conflict de munca cu agajatorul, procesul e la tribunalul de la sediul angajatorului. Acum s-a declinat competenta de solutionare tribunalului de la sediul angajatului. mi-e frica doar de vacanta judecatoreasca. Sunt destul de presata de timp... nu as vrea ca termenele sa fie amanate dupa vacanta. Auzisem ca in aceasta perioada de vacanta se judeca totusi procesele de munca. e adevarat?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 11:18, 6 Iulie 2009
Sunt anumite procese care se judecata si in perioada vacantei judecatoresti, inclusiv unele litigii de munca.
Dar este posibil sa primiti termen si in septembrie.
Totusi, de ce va este frica de vacanta judecatoreasca? Care este obiectul litigiului de munca?
este vorba de un proces deschis de mine (dar cred ca am gresit avocatul) pentru ca firma la care am fost angajata m-a concediat, cu toate ca aveau instiintare de faptul ca sunt insarcinata. si eu trebuie sa nasc in august. mi-e frica de perioada asta de vacanta pt ca s-ar putea sa refuze sa-mi elibereze adeverinta pt calcul indemnizatiei..
La ce va referiti cand spuneti ca ati gresit avocatul?....daca i-ati explicat ceea ce trebuie , atunci stie ce are de facut....
In cazul dumneavoastra veti avea castig de cauza....insa nu se stie cand se va judeca acest dosar. Oricum, aveti posibilitatea sa solicitati si daune in cazul in are nu veti reusi sa va faceti dosarul pentru a beneficia de indemnizati pentru cresterea copilului.
Oricum , nu va stresati acum.....dauneaza la sarcina.
Sa aveti o nastere cat mai usoara....si un bebe sanatos si voinic.
Avand in vedere faptul ca litigiile de munca se judeca cu celeritate, veti avea termen si in cursul vacantei judecatoresti.

Alte discuții în legătură

Vacanta magistrati nicole66 nicole66 buna seara,in legatura cu vacanta magistratilor...in aceasta perioada se mai judeca vreun proces?deci daca deschid acum proces incredintare minor se va tine ... (vezi toată discuția)
Vacanta judecatoreasca ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Pe perioada vacantei judecatoresti se judeca toate litigiile de munca sau doar anumite cazuri (gen concedieri) Multumesc (vezi toată discuția)
Tribunalul muncii Ma intereseaza daca tribunalul muncii are vacanta judecatoreasca la fel ca si celelalte instante, sau nu??

Va multumesc. (vezi toată discuția)