avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Situatii financiare 2014 intocmite eronat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Situatii financiare 2014 intocmite eronat

Buna ziua.
Care sunt efectele asupra unei societati cu capital de stat dar si a dir. economic care a intocmit situatiile finaciare 2014 eronat, si anume in formularele F10 si F20 sumele din sold la 31.12.2014 nu respecta formularul (sumele care trebuie sa reprezinte de fapt soldurile unor conturi din balanta de verificare-asa cum se prevede si formular in mod explicit, sunt totalizate dupa o alta metoda, folosita numai de ea!) Astfel sunt denaturate veniturile si cheltuielile, dar nu pe total!! soldurile din bilant!!
Ma intereseaza daca trebuie sa fie anuntat ANAF- ul sau trimisa o alta situatie de corectie? Dar dir. economic ce raspundere are dpdv al incalcarii legii si daca trebuie sa fie sesizat Consiliul de Administratie?
MULTUMESC ANTICIPAT!

Alte discuții în legătură

Balanta su sold 0 la o firma radiata ciobanc ciobanc societatea a fost suspendata la 01 iunie 2009; de 3 luni ma chinui sa o radiez ;mi se cere balanta cu sold 0??? ce fac cu capitalul social (101) cu 117??,dar ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate cu datorii ana28b ana28b Va rog mult sa ma ajutati cu catvea sfaturi daca se poate. Am o societate cu activitatea suspendata. Societatea are un credit un banca, o restanta de 200 de ... (vezi toată discuția)
Eroare in bilant stmadalina stmadalina Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am preluat o firma mica de la un alt contabil si acum trebuie sa fac bilantul la 31.12.2012, cand ... (vezi toată discuția)