Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Doar ca spuenti dvs ca e exagerata nu si inseamna asta. Conform legii Orice produs comercializat trebuie sa beneficieze de garantie.
Ei imi dau acelasi certificat de garantie pe care scriu doar o prelungire de 2 saptamani cat a stat telefonul in service si imi trimit alt aparat... Imi dau alt aparat, trebuie sa imi dea si alt certificat de ganatie si garantie legala.
As dori ceva scris sa vad unde legea nu ma lasa sa imi cer banii! Sau da, sa imid ea telefonul , dar cu garantie de 2 ani!
Art. 11. - (1) În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care măsura este imposibilă sau disproporţionată.
[...]
Art. 13. - Consumatorul poate solicita o reducere corespunzătoare a preţului sau rezoluţiunea contractului în oricare dintre următoarele cazuri:
a) dacă nu beneficiază nici de repararea, nici de înlocuirea produsului;