avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa de munca in muzica militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa de munca in muzica militara

Va rog spuneti-mi ce ar trebui sa fac pentru a obtine adeverinta cu grupa I de munca , pe toata perioada in care am fost subofiter muzica militara , ca instrumentist la instrumente de suflat.
Mentionez ca am incercat in mai multe randuri , prin cereri formulate catre CMJ ,dar nu numai ca nu am primit grupa pe toata perioada , dar am primit adeverinte cu grupa pe anumite perioade in contradictoriu.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie militar in rezerva rollyalbano rollyalbano Buna ziua , As vrea sa aflu varsta la care ma pot pensiona . Data nasterii 16.11.1964 , sunt militar in rezerva (16 ani ,9 luni si 5 zile lucrati in cadrul ... (vezi toată discuția)
Propunere legislativa cu privire la profesorii instrumentisti lili cristescu lili cristescu Buna ziua ! As dori sa fac o propunere pentru a fi legiferata , deloc ilegala, cu motivatie ! Un artist instrumentist, instrumente de suflat, absolvent de ... (vezi toată discuția)
Grupe de muncă a_silvian a_silvian Buna ziua, Există un decret in 1990 unde sunt specificate meseriile care intra in grupa 1 si 2 de munca. Mai concret ma interesează dacă din ... (vezi toată discuția)