avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Angajare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Angajare

daca am luat o amenda administrativa mai pot sa ma angajez in politie?
in principui da, intrucat amenzile administrative nu se inscriu in cazier
Depinde ca ce doriti sa va angajati la politie...:) si pentru ce infractiune vi sa aplicat amenda administrativa,de catre cine?!
Incercati?!
amenda administrativa de catre procuror pentru furt. Deci sunt sanse sa ma pot angaja in politie?
Sunt sanse minime de a accede spre institutia politistului...:)
Chiar daca in prima faza vi se accepta dosarul,la verificarea de cadre se va face vorbire despre fapta savirsita de dvs. si se vor face propuneri.
Discutati cu ofiterul de la serviciul cadre din IPJ,despre eventualele sanse.
Din moment ce cazierul judiciar este curat,nu va va intreba nimeni nimic.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pt furt calificat din hypermarket misterangel misterangel buna ziua,am si eu o mare problema...eu cu prietena mea am fost recent intr-un hypermarket din oras,unde am facut niste cumparaturi,dar printre altele am ... (vezi toată discuția)
Am circulat cu numere expirate doar 3 ore alynaa21 alynaa21 buna ziua....as avea si eu o intrebare...in urma cu cateva lunii fostul sot din cauza ca l-am lasat m-a dat pentru furt de masina ne-am judecat vreun an de ... (vezi toată discuția)
Furt calificat in circumstante atenuante. h11angel h11angel Buna ziua. Ma numesc \\\"Pop Ion\\\", student al facultatii de Automatica si Calculatoare, anul II. Am sa trec direct la subiect, rugandu-va sa va spuneti ... (vezi toată discuția)