Am depus o plangere la parchet impotriva unui agent rutier care nervos si plin de sine, mi-a aplicat doua sanctiuni cu amenda maxima fara a gresi cu absolut nimic. Poate e greu de crezut insa nu mint cu nimic, pot detalia oricand situatia. Procesul este in desfasurare, urmeaza in scurt timp apelul. Politistul mi-a inventat sanctiunile. Am depus plangere penala la parchet impotriva politistului iar acum 3 zile mi-a venit raspuns de la procuror de clasarea cauzei si renuntarea la urmarirea penala. Iar la final se mentioneaza citez: Aspectele mentionate de catre numitul (numele organului care a intocmit pv bazat pe minciuna).. au fost confirmate si de catre martorul (numele colegului sau, celalalt agent).
Ce parere aveti despre acest aspect ? Este normal ca parchetul sa il numeasca drept martor pe colegul agentului constatator care a fost si el implicat in verificarea documentelor personale? Nu este este evident subiectivismul colegului sau de-ai lua apararea agentului constatator ? Exista un alt text de lege care sa interzica dreptul de-a avea calitatea de martor colegul org constatator in afara de art. 19 alin. 2 din O.G. nr. 2/2001 ?
Uz de fals
bobi123
Am depus o petite impotriva unui agent de politie pentru o amenda primita pe nedrept.La 2 zile am fost chemat la sectie de comandant acesta mi-a spus ca ma ... (vezi toată discuția)