avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Monografie contabila confiscare suma nefiscalizata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Monografie contabila confiscare suma nefiscalizata

Buna ziua,

In urma unui control de la ANAF s-a confiscat o suma de bani ( ex. 50 lei) care nu era fiscalizata ( nu s-a batut bon fiscal). Cei de la control au mentionat in PV faptul ca trebuie constituit un venit bugetar in contapartida cu cheltuiala societatii.
Intrebarea mea : care este monografia contabila pentru inregistrarea in contabilitate a respectivei sume de bani si la constituirea venitului se inregistreaza si colectare de TVA?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Suma gasita in plus fata de raportul casei de marcat MIV MIV buna ziua, mi-a gasit anaf 50 lei pe un birou intr-o cutie cu pixuri, agrafe etc. mi-au facut process vb de amenda pentru aceasta suma ...considerand ca am ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile pentru combustibili cu deductibilitate 50% amelia2000 amelia2000 Buna seara, Ma poate cineva ajuta in urmatoarea problema: societatea X a achizitionat combustibil pe baza bonului fiscal in valoare de 181,03 lei (TVA ... (vezi toată discuția)
Factura de tva emisa dupa control laurentiu.mihai laurentiu.mihai Buna ziua, Am o mica neintelegere cu prividere la facturile emise dupa control si la modul in care acestea se inregistreaza in contabilitatea. Firma ... (vezi toată discuția)