Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

cristiana11 
	    	Utilizator

cristiana11 
	    	Utilizator	    

cristiana11, utilizator
 cristiana11, utilizator 	
			 cristiana11 
	    	Utilizator

cristiana11 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Actiunea are 3 capete de cerere:
anularea deciziei administrative pe baza careia a fost incheiat contractul civil
anularea unui contract civil
obligatia de a face - incheierea unui alt contract
 ioanandrei	                   

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie :
    Intr-o CAUZA EVALUABILA IN BANI , val. peste 100.000,0 Ron , in care INSTANTA DE FOND a fost TRIBUNALUL- ... (vezi toată discuția)
	                    ioanandrei	                   

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie :
    Intr-o CAUZA EVALUABILA IN BANI , val. peste 100.000,0 Ron , in care INSTANTA DE FOND a fost TRIBUNALUL- ... (vezi toată discuția)

Georgescul Georgeasca	                   

silicit opinie concreta, viabila si motivata in drept :
[b]incheierea irevocabila de respingere a reexaminarii amenzii judiciare este supusa contestatiei in ... (vezi toată discuția)
	                    Georgescul Georgeasca	                   

silicit opinie concreta, viabila si motivata in drept :
[b]incheierea irevocabila de respingere a reexaminarii amenzii judiciare este supusa contestatiei in ... (vezi toată discuția)

egipt	                   

1. factura emisa in 23.01.2003. Am facut actiune pentru a obliga debitoarea sa plateasca debitul din factura. Cererea am trimis-o in 19.01.2006, deci in ... (vezi toată discuția)
	                    egipt	                   

1. factura emisa in 23.01.2003. Am facut actiune pentru a obliga debitoarea sa plateasca debitul din factura. Cererea am trimis-o in 19.01.2006, deci in ... (vezi toată discuția)