avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Persoana pe care am cunoscut-o pe un site de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Persoana pe care am cunoscut-o pe un site de socializare- amenintare

acum 2 ani am cunoscut un baiat pe un site de socializare...am vorbit toate bune si frumoase....partea proasta e ca a inceput sa ma ameninte cum ca ar putea sa imi faca foarte mult rau el fiind politist...are acces la datele mele persoanle stie ce fac pe skype cu cine vb..acum mi.a aflat si nr de telefon..ma ameninta ca daca nu ma dezbrac sa ma vada imi face mult rau...eu am deja o relatie de multi ani....ce ar trebui sa fac. multumesc|
Cel mai recent răspuns: hhhhh , utilizator 17:50, 5 August 2015
Daca cunoasteti identitatea persoanei,sesizati oficial conducerea MAI
Formulati plangere penala
Decat o sesizare la MAI, mai bine faceti o plangere la parchet pentru santaj.

Cateva precizari si sfaturi :

1.Cu toate ca v-a verificat in baza de date nu cunoaste atat de multe lucuri despre dvs pe cat credeti. Mai mult decat o adresa, date din buletin si un nr de telefon nu prea are ce sa afle.
2.Nu va dezbracati in fata lui in mediu online. O sa aveti mai multe batai de cap pe urma daca va inregistreaza si posteaza pe internet de unde greu o sa opriti avalansa distribuirilor.
3.Desi va stie datele, nu poate sti cu cine vorbiti pe skype decat daca a instalat un keylogger si va monitorizeaza calculatorul sau v-a spart contul pe alte cai.
4.Desi pare mai bine de ascuns aceasta fapta a dvs (din perspectiva faptului ca mai aveti o relatie) cel mai bine e sa mergeti sa depuneti o plangere la parchet pentru ca lucrurile se pot inrautati si de obicei victima are cel mai mult de suferit.

Mergeti la un procuror si prezentati absolut toate faptele, fara sa negati nimic sau sa omiteti din pura pudoare. Asemenea persoane nu trebuie sa lucreze in slujba justitiei pentru statul roman.

Later edit: din modul in care ati prezentat fapta, pare a nu fi santaj ci mai mult o amenintare, insa merita verificat.
Ultima modificare: Marți, 4 August 2015
Avocat Sebastian Murariu, Avocat
sunteti sigura ca e politist incadrat in Politia Romana?mi se pare halucinant cazul. Poate ca este ”politist local” sau poate ca nu v- a spus adevarul. Cat despre datele personale, sunteti sigura ca nu cumva chiar dvs i le-ati comunicat?
Ultima modificare: Marți, 4 August 2015
Ciprian_st, utilizator
Faceti plangere la politie deoarece se vor face cercetari.
Depuneti si dovezile la politie.

Alte discuții în legătură

Cineva are poze cu mine dezbracata. ajutor! Cristina94 Cristina94 Buna ziua. Desi imi este extrem de rusine de ceea ce va urma sa scriu aici, o voi face. Cineva, nu stiu cine, are poze cu mine dezbracata, care provin cel mai ... (vezi toată discuția)
Ajutor - santaj cu fotografii loredanaloredana85 loredanaloredana85 Buna am f mare nevoie de niste sfaturi cel putin .... Am avut o relatie cu un tip si din pacate la fel ca in majoritatea cazurilor am facut greselile tipice:am ... (vezi toată discuția)
Plangere penala hartuire Paula2014 Paula2014 Buna ziua, de 10 luni familia mea este injurata zilnic si batjocorita de vecinii de la parter (noi locuim deasupra lor), deoarece blocul in care locuim este ... (vezi toată discuția)