avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Insulte primite de la propriul fiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Insulte primite de la propriul fiu

buna dimineata . va rog sa-mi dati un sfat in urmatoarea problema- am un fiu de 24 de ani care nu doreste sa participe cu nimic la datoriile casei (lumina , gaze , apa , gunoi , cablu tv ), in schimb le foloseste pe toate mai ales luminile ard in toata casa o noapte intreaga , pt ca a transformat noaptea zi si ziua noapte . cand deschidem subiectul de datorii ne injura de toti sfintii , ne ameninta ca distruge totul prin casa , ba chiar sare la bataie la taicasau . intrebare cum pot legal sa pun la punct un asemenea fiu care considera ca santem datori sa-l tinem ? multumesc anticipat.
Intai e important de stiut daca sunteti datori sa faceti asta. Mai exact, fiul lucreaza, invata, ce face?
D-na Dovleac Mihaela, sunteti o persoana curajoasa sa spuneti asa ceva, trebuie sa recunoastem ca asa i-am crescut " in fata calculatorului "sa nu-i lipseasca copilului ceva". Cred ca majoritatea copiilor sunt mai putin sau mai mult ca fiul dvs. Suntem parinti si ne doare, dar de la 18 ani, nu mai suntem obligati sa-i intretinem, trimiteti-l la munca sa vada cum se castiga traiul de zi cu zi. Este foarte greu la varsta aceasta, sa reusiti sa-l aduceti la realitate, in special daca spuneti ca are un asemenea comportament. Nu aveti decat sa-l lasati fara internet si fara de niciunele.
A somat pana acum o luna cand s-a angajat la un restaurant.

[Va rog nu mai scrieti tot textul cu majuscule.]
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2015
Admin, administrator
Puteți cere evacuarea lui în instanta sau obligarea lui sa participe la cheltuieli, funcție de ce va doriți.
Eu l-as evacua instantaneu in strada. La varsta lui poate si trebuie sa isi poarte si singur de grija.

Alte discuții în legătură

Ce masuri pot lua impotriva fiului de 21 ani? Kamelia Ki Kamelia Ki Buna seara, Fiul meu de 21 de ani cu care locuiesc, (sunt divortata de 19 ani), se poarta foarte urat cu mine. Nu contribuie la cheltuielile casei si nici la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mama mea are o problema cu presedintele blocului de ... noormarie noormarie Buna ziua, Mama mea are o problema cu presedintele blocului de can a inceput sa sesizeze niste neregului in calculul intretinerii. Acum cateva luni, fiul ... (vezi toată discuția)
Discutii diverse dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna ziua nu stiu daca acest site este potrivit pentru a primi raspunsul . am un frate care bea tot timpul provocand scandal zi si noapte vecinii din respect ... (vezi toată discuția)