avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate gradul 3 , si pensia la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate gradul 3 , si pensia la implinirea varstei .

Buna ziua si multumesc pentru posibilitatea pe care o am in continuare de a adesa intrebari pe acest site .
Sunt pensionata pe caz de boala cu drept de munca gradul 3 . Lucrez de 7 ani 4 ore/zi . La anul in 2016 octombrie implinesc varsta legala de pensionare . Si aici vine intrebarea mea , de fapt doua .
1. Cat la suta procentual , reprezinta pensia de invaliditate gradul 3 , din pensia legala ? Sa fiu mai precisa , cam cu cat -s-ar marii pensia actuala ?
2.La anul in octombrie , eu trebuie sa ma duc la casa de pensii cu adeverinta de la servici , unde se arata ca am mai lucrat 8 (respectiv 4 ani , si ce salariu am avut ) , sau depune firma dosarul ?
Va multumesc anticipat , oricui imi da un raspuns .
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2015
Amitame, utilizator

Alte discuții în legătură

Care este valoare pensie de invaliditate gr 3 marinela.chivu marinela.chivu Buna ziua. As vrea sa stiu cam cat ar fi pensia de invaliditate grad 3,in conditiile in care sunt încadrată în munca din noiembrie 1985, luna aceasta ... (vezi toată discuția)
Drept la pensie gr. 2 cu drept de munca ContSters287851 ContSters287851 buna ziua, sunt pensionat gr.2 fara drept de munca pentru un limfom malign.nu na mai ajung cu banii si trebuie neaparat sa pot sa lucrez 4 ore, si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata lascarica lascarica Buna seara.Ma puteti ajuta cu un sfat? Am varsta de 57 ani si 2 luni,total stagiu de cotizare realizat este de 37 ani 5 luni iar din ianuarie 2003 sunt ... (vezi toată discuția)