avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Identificare teren extravilan - refuz primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Identificare teren extravilan - refuz primarie

1 Enuntul problemei:
- am un teren extravilan - agricol - intr-o comuna din J Teleorman
- terenul are cadastru, inatbulare, etc, deci este CLAR descris de documentatie (dimensiuni,vecinatati, drumuri, dar la scara locala FARA trimiteri la scara mai mare si legaturi cu localitati din zona) Se indica doar Nordul.
- este arendat cu contract legal intocmit
2 Dar:
- primarul REFUZA sistematic sa ne arate propriu-zis locatia sub diverse pretexte care-de-care mai aberante.

3 Intrebare:
- avand actele cadastrale, pot solicita unei anume autoritati la nivel de JUDET sa-mi precizeze (eventual pe o harta satelitara - ex Google) locatia precisa a acelui teren?
- care este acea autoritate si ce demersuri trebuie facute in acest sens?

Multumiri anticipate!

Alte discuții în legătură

Delimitare proprietate Dlorin Dlorin Buna ziua, in urma cu un an am cumparat un teren cu deschidere de 15m, care are cadastru si intabulare, el fiind in extravilan avand in vecinatatea din partea ... (vezi toată discuția)
Teren arabil ''mutat'' de primar DorinaCet DorinaCet Sunt coproprietara unui teren de 1 ha teren arabil, extravilan, moştenit de la bunicii mei, după moartea tatălui meu. Terenul este dat în arendă la o ... (vezi toată discuția)
Cum se poate face? ContSters62984 ContSters62984 buna ziua asi avea si eu cateva intrebari parintii mei au o casa cu etaj pe care doresc sa o dea spre folosire la 2 dintre copii acuma intrebarea ii cum ... (vezi toată discuția)