avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 135 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata la casa de amanet
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata la casa de amanet

buna ziua , as dori sa stiu daca pot face plata legal la o casa de amanet prin transfer bancar din contul meu in contul lor pentru a-mi achita obiectele amanetate ?am intrebat la ei si nu se poate dar vreau sa stiu daca legal le pot cere acest lucru pt. ca este mai avntajos pt. mine sa platesc prin transfer bancar. va multumesc

Alte discuții în legătură

Plata daune proces Stoianovici Stoianovici Buna ziua, am pierdut un proces cu un fost angajator. In urma sentintelor trebuie sa achit o suma de bani catre el si cheltuielile de judecata. Doresc sa ii ... (vezi toată discuția)
Cum sa achit o datorie catre familia fostului sot? das_gab das_gab Buna ziua, Sunt divortata si ma gasesc acum in fata urmatoarei situatii: August 2006: necasatorita fiind am cumparat pe numele meu un apartament. Resursele ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica care incaseaza venit din dividende editnyulas editnyulas Buna ziua o persoane fizica care incaseaza venit din dividende o suma mare si vrea o parte sa ridice cash si o parte sa transfere in alt cont care este deschis ... (vezi toată discuția)