Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis anulat

Buna ziua! In data de 11.07.2015 am fost surprins conducand un autovehicul sub influienta bauturilor alcoolice.
Etilotestul a indicat o valoare de 0.74 mg/l alcool in aerul expirat.
Am mers la spital pentru recoltarea probelor biologice de sange!
Intrebarea mea: -In cat timp voi primi un raspuns de la IML,pentu ca dosarul sa poata avansa? Astept rezultatele probelor de sange de 3 luni si in momentul de fata nu stiu nimic! Ce pot face in aceasta privinta? Am inteles ca MAI trebuie sa aloce bani pentru efectuarea acestor proceduri,insa daca MAI nu are bani 5 ani,voi astepta 5 ani ?MUltumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Probleme cu alcoolul anissia anissia in seara zilei de 27.07.2008 ginerele meu s-a suit la volan si a condus masina dupa ce a consumat bauturi alcoolice respectiv o bere si 50 g de tuica.mergand ... (vezi toată discuția)
Recoltare probe biologice hashas hashas La o alcoolemie de 0.4 mg% la etilotest este necesara recoltarea de probe biologice? In caz de refuz de recoltare de sange pot exista consecinte penale? (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)