avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neparticipare la credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neparticipare la credit

Buna ziua,
Am contractat un credit pentru apartament de la o banca in care si fosta sotie era codebitor.Ea nu a platit niciun ban timp de 6 ani ,(aprox13.000euro).Am divortat am vandut apartamentul .Vreau sa recuperez jumatate din suma de 13000euro.pe care i-am platit in timpul casatoriei,toate chitantele sunt platite de mine,doar una -doua de 200euro sunt pe numele ei ca am rugat-o eu sa plateasca.
Ce trebuie sa fac,ca sa recuperez banii?

Alte discuții în legătură

Neparticipare la credit chitu emil chitu emil Buna ziua, Am contractat un credit pentru apartament de la o banca in care si fosta sotie era codebitor.Ea nu a platit niciun ban timp de 6 ani ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament (ipotecat la banca) sorin_braescu sorin_braescu Buna ziua Sunt intr-o situatie ... ciudata. In timpul casatoriei am cumparat impreuna cu fosta sotie un apartament. In urma cu 2 ani fosta a plecat in UK, a ... (vezi toată discuția)
Masina pe firma vanduta in timpul divortului marianadavid marianadavid Buna Ziua, Am urmatoarea problema : am divortat acum 3 ani. Detin impreuna cu fostul sot o societate comerciala. In timpul casatoriei cu acesta am facut un ... (vezi toată discuția)