AnnaMariaMatei 
	    	Utilizator

AnnaMariaMatei 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

gi-jane2, moderator
 gi-jane2, moderator 	
			 AnnaMariaMatei 
	    	Utilizator

AnnaMariaMatei 
	    	Utilizator	    

anonim2014	                   

Buna ziua, 
am o intrebare in legatura cu o hotarare judecatoreasca. Este vorba despre un caz de imprumut. S-a facut un contract de imprumut in care era ... (vezi toată discuția)
	                    anonim2014	                   

Buna ziua, 
am o intrebare in legatura cu o hotarare judecatoreasca. Este vorba despre un caz de imprumut. S-a facut un contract de imprumut in care era ... (vezi toată discuția)

sunshine83	                   

Care este principiul impartirii bunurilor intr-un partaj ? 
Se impart bunurile si obligatiile?
Daca de exemplu bunurile valoreaza 50 mii euro si creditul ... (vezi toată discuția)
	                    sunshine83	                   

Care este principiul impartirii bunurilor intr-un partaj ? 
Se impart bunurile si obligatiile?
Daca de exemplu bunurile valoreaza 50 mii euro si creditul ... (vezi toată discuția)

andrei_83	                   

Vă Salut! Am și eu o întrebare: Ce mi se poate întâmpla dacă am vândut o mașina care nu era proprietatea (Era mașina unui ... (vezi toată discuția)
	                    andrei_83	                   

Vă Salut! Am și eu o întrebare: Ce mi se poate întâmpla dacă am vândut o mașina care nu era proprietatea (Era mașina unui ... (vezi toată discuția)