Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate intra in legalitate?

Sotul meu a mostenit o garsoniera la curte comuna. Acolo este construit un birou de 24mp, ridicat de raposatul, care a primit si amenda pentru constructie fara autorizatie si somatie sa intre in legalitate. De 5 ani se plateste impozit pe el. Sotul meu a inaintat actele la Primaria Capitalei pentru intrare in legalitate si a fost dat in judecata pentru demolare. Sunt metode de intrare in legalitate, inainte de sentinta?

Alte discuții în legătură

Demolare constructie neautorizata iuliurs iuliurs Buna ziua, Casa edificata fara autorizatie de construire avind sentinta pentru demolare care nu s-a aplicat. Intre timp terenul s-a vindut, iar in cf nou ... (vezi toată discuția)
Am construit o camera de 35 m2 (garsoniera)fara autorizatie de constructie 25mihai 25mihai Buna ziua, Am construit o casa fara autorizatie de contructie si fara nimic,acum 2 ani am turnat fundatia si am tras apa si canalul in ea si acum o luna am ... (vezi toată discuția)
Cum pot intra in legalitate cu o casă construită fără autorizaţie de construcţie adivali adivali Am construit acum 10ani o casa fara autorizatie de constructie. Anul acesta am inscris-o pe rol la financiar, platind din urmă pe 5ani impozitul aferent. ... (vezi toată discuția)