avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Aplicare TVA pentru o firma din strainatate
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Aplicare TVA pentru o firma din strainatate

Avem urmatoarea speta: societatea noastra inchiriaza o macara cu operator, adica prestarea unui serviciu, unei firme din Italia care va efectua o lucrare pe teritoriul Romaniei, respectiv construirea unui pod. Se pune intrebarea daca facturarea catre firma din Italia se face cu TVA sau fara TVA?

Alte discuții în legătură

Tva colectat ionescu45 ionescu45 Firma A din Romania presteaza servicii pentru firma B (sediul in Romania).Serviciile sunt prestate in Italia. Firma A emite factura catre firma B cu sau fara ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii catre o firma din olanda teodora g teodora g buna ziua. am urmatoarea problema o firma din Olanda inregistrata in scopuri de TVA in tracomunitar inchei un contract referitor la aplicarea de podele pe ... (vezi toată discuția)
Închiriere bunuri mobile catre o firmă non ue, dar prestarea serviciilor este in ue IoanaReco IoanaReco Exista următoarea situatie: Firma din Romania platitoare de TVA închiriază aparate de fitness si sala de fitness. Acestea se află pe teritoriul ... (vezi toată discuția)