avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inregistrarea in registrul producatorilor EEE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inregistrarea in registrul producatorilor EEE

Buna ziua,
Va rog ajutor!
O firma din Romania se pregateste sa importe produse electronice din Polonia.
Am inteles ca societatea trebuie inregistrata in registrul producatorilor EEE iar pe facturile emise sa fie evidentiate separat "taxa verde".
Mentionez ca firma este detinuta de o persoana care nu se afla in tara.
Se poate ca societatea sa fie inregistra in registrul producatorilor de o alta persoana din tara? Acea persoana va avea nevoie de imputernicire din partea societatii?
Daca se omite evidentierea "taxei verzi" pe prima factura care ar fi amenda?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

O firma din romania poate plati "taxa verde" pentru o alta firma importatoare de la care cumpara produse electronice? AlexMD1988 AlexMD1988 Buna ziua, Va rog ajutor!!! Firma \"X\" din Romania este importatoare de produse electronice. Momentan nu este inregistrata in registrul producatorilor EEE ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru verde RobertR RobertR Buna ziua. Va rog, ajutor! O firma la care tin contabilitatea a facut import de aparate electrice din 2010 pana in prezent si nu a aplicat taxa de timbru ... (vezi toată discuția)
Oug 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice eilirotsin eilirotsin Ce trebuie sa fac eu ca distribuitor de echipamente electrice: \\"La data de 16 aprilie 2015, s-a publicat Ordonanța de urgență NR. 5/2015 privind ... (vezi toată discuția)